HORSENS SKAKFORENING
Velkommen til Horsens Skakforenings websider.

Horsens Skakforening er en af landets ældste skakklubber. Oprindeligt var det to klubber - Arbejdernes Skakklub og Horsens Skakklub (startet 1893) - som i slutningen af 1960`erne blev forenet til Horsens Skakforening.

skakbræt

Skakaktiviteterne foregår året igennem i klubben, men også andetsteds, når medlemmerne enkeltvis eller nogle stykker sammen beslutter at deltage i andre klubbers turneringer rundt om i landet. Endelig spiller vi holdskak i 5. hovedkreds, som dækker Vejle og Ribe amter. Gennem tiden har vi kvalificeret os til at deltage i divisionsturneringen, som spilles uden for ovennævnte amter.

Horsens Skakforening har været bland initiativtagerne til indførsel af de såkaldte weekend- turneringer i Jylland, og har i de senere år i industriferien blandt andet afholdt "Lang weekend-turnering", som tiltrækker folk fra hele landet. "Lang weekend" står for torsdag til søndag, hvor der spilles syv turneringspartier. Besøg turneringen engang som deltager eller tilskuer. Spillested og tidspunkt finder du her på hjemmesiden, når vi er i nærheden af afviklingen.

Nu har du set lidt om Horsens Skakforening, og vi håber at se dig som medlem eller gæst, hvis du er i området.